Kosten

 

Toevoeging

Onze advocaten nemen deel aan de gefinancierde rechtsbijstand. Als u aan de normen voldoet, komt u in aanmerking voor een toevoeging. U kunt dan tegen de laagste kosten procederen. Wilt u weten of u in aanmerking komt en wat uw eigen bijdrage is? Klik dan hier.

Als u in aanmerking voor de toevoeging dan krijgt u ook korting op het griffierecht. Verder brengt de deurwaarder de dagvaarding gratis uit.

 

Uurtarief of vaste prijs

Als u niet in aanmerking komt voor een toevoeging dan heeft u de keuze tussen een uurtarief of een vaste all-in prijs. Een uurtarief komt het meeste voor. Als de werkzaamheden snel succes hebben heeft u voordeel. Maar als een procedure nodig is dan wilt u het liefste weten wat uw kosten maximaal zijn. Daarom bieden wij voor procedures ook een vaste prijs. Omdat wij specialist zijn bieden wij altijd een lage vaste prijs. Als het resultaat in uw zaak gegarandeerd kan worden, bieden wij een vaste prijs zonder bonus. U kunt dan heel precies uitrekenen dat u de kosten terugverdient als u gaat procederen. Als het resultaat in uw zaak onzeker is, dan bieden wij een lage vaste prijs in combinatie met een bonus als het doel wordt gehaald. Kortom, bij ons geen onzekerheid over de rekening: u weet precies wat het kost, voordat u de opdracht geeft.

 

U maakt deel uit van een groep werknemers 

Achterstalligsalaris.nl heeft faillissementen van grote en kleine bedrijven aangevraagd voor groepen werknemers. In dat geval bieden wij altijd een lage vaste prijs zonder bonus. U kunt de kosten delen met uw collega’s.

TIP: u helpt ons door te werken met één of twee contactpersonen die alle gegevens verzamelen.

 

Doorbelasting van uw kosten 

Natuurlijk proberen wij ook uw advocaatkosten vergoed te krijgen. Of dat mogelijk is, verschilt per geval. Hier zijn een paar vuistregels:

  • Als de werkzaamheden leiden tot een ontslagregeling, worden de advocaatkosten bijna altijd vergoed
  • Als de werkgever failliet gaat op uw aanvraag, dan vergoedt UWV het griffierecht (een deel van uw kosten)
  • Bij de sommatiebrief maken wij aanspraak op vergoeding van uw kosten.
  • Bij kantonzaken vorderen wij wettelijke verhoging, vertragingsrente en proceskosten.

 

Rechtsbijstandsverzekeraars en vakbonden

Bij groepen werknemers blijkt vaak dat een deel van de werknemers een rechtsbijstandsverzekering heeft of lid is van een vakbond. De belangen van de werknemers zijn vaak precies hetzelfde. Wij organiseren deze groepsacties waarbij de kosten steeds lager worden naarmate meer werknemers deelnemen. Dit betekent een flinke uitsparing van kosten voor verzekeraars en vakbonden. Bovendien ontstaan geen verschillende groepen die verschillend worden behandeld.

 

naar boven |

 

Deel deze pagina:
  •  
  •  
  •  

GEEN LOON MEER?


Uw loon niet betaald, nu naar de rechter? Meer...

TIPS

  1. Wat u zelf kunt doen... Zoek voorbeeldbrieven voor uw loonvordering!
  2. Stel zelf de diagnose en doe de test!
  3. Groepsacties zijn voordelig voor verzekeraars, werknemers en vakbonden.

CONTACT
achterstalligsalaris.nl

Jozef Israelskade 48b

1072 SB AMSTERDAMtelefoon: 020-6963000


Adresgegevens en routebeschrijving...