Wie zijn wij?

 

Achterstalligsalaris.nl is opgericht in 2007 door ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Ons doel is u de beste rechtshulp te geven als u een loonvordering heeft op uw werkgever. We hebben veel ervaring opgedaan, en omdat we gespecialiseerd zijn kunnen we ons doel: u de beste rechtshulp bieden, waarmaken. Al onze advocaten zijn verbonden aan het kantoor Hupkes c.s. advocaten, gevestigd in Amsterdam.

 

marius-2016

leonie-2016

Mr Marius Hupkes (1969) is advocaat sinds 1997. In 2000 heeft hij Hupkes c.s. advocaten opgericht. Aan het kantoor zijn 5 advocaten verbonden. Marius heeft veel ervaring met arbeidsrecht en met procederen in civiele zaken. Hij heeft ook veel MKB-ondernemers als cliënt.

Mr. Leonie Keet heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst enige tijd in Haarlem te hebben gewerkt als advocaat, is zij sinds 2016 verbonden aan ons kantoor. Bij ons kantoor houdt zij zich onder andere bezig met het arbeidsrecht, binnen welk rechtsgebied zij zowel particulieren als ondernemers bijstaat.

Het linkedin-profiel van Marius Hupkes

Het linkedin-profiel van Leonie Keet

Mr Rein Eilers is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Open Universiteit en de Grotius Academie. Hij is advocaat sinds 2013 en heeft gewerkt bij Van der Kooij Besters, HSM Lawyers, Syntrus Achmea en Effectenbank Stroeve. Voor ons kantoor houdt Rein zich o.a. bezig met personen- en familierechtzaken, huurrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht (claims en geschillen, onderhandelingen en contractenrecht) en WSNP-zaken.

Mr Diederik Ruys is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2014 mediator en advocaat sinds 2016. Voor Diederik aan ons kantoor verbonden was, heeft hij gewerkt voor de ING groep en Voûte Arbeidsrecht. Hij houdt zich bezig met erfrecht (verdeling nalatenschap, onterving, enz.), arbeidsrecht (ontslag, reorganisaties, werkgevers en werknemers) en mediation (medisch specialisten, maatschapsconflicten, arbeidsconflicten).

 

Het linkedin-profiel van Rein Eilers

Het linkedin-profiel van Diederik Ruys

 

Hupkes c.s. advocaten, opgericht in het jaar 2000, is al meer dan 15 jaar een topkantoor voor civiele geschillen in Amsterdam. We zijn juridisch scherp, integer en we hanteren altijd een faire prijs. Onze advocaten behandelen zaken op de rechtsgebieden echtscheiding, arbeids- en ontslagrecht, ondernemingsrecht voor het MKB, huur/vastgoed en faillissementen/schuldsanering.

hupkeslogo

Lees hier meer over ons kantoor.

 


Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter


 

| naar boven |

 

Deel deze pagina:
  •  
  •  
  •  

GEEN LOON MEER?


Uw loon niet betaald, nu naar de rechter? Meer...

TIPS

  1. Wat u zelf kunt doen... Zoek voorbeeldbrieven voor uw loonvordering!
  2. Stel zelf de diagnose en doe de test!
  3. Groepsacties zijn voordelig voor verzekeraars, werknemers en vakbonden.

CONTACT
achterstalligsalaris.nl

Jozef Israelskade 48b

1072 SB AMSTERDAMtelefoon: 020-6963000


Adresgegevens en routebeschrijving...