Wie zijn wij?

 

Achterstalligsalaris.nl is opgericht in 2007 door ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Ons doel is u de beste rechtshulp te geven als u een loonvordering heeft op uw werkgever. We hebben veel ervaring opgedaan, en omdat we gespecialiseerd zijn kunnen we ons doel: u de beste rechtshulp bieden, waarmaken. Al onze advocaten zijn verbonden aan het kantoor Hupkes c.s. advocaten, gevestigd in Amsterdam.

 

marius-2016

Mr Marius Hupkes (1969) is advocaat sinds 1997. In 2000 heeft hij Hupkes c.s. advocaten opgericht. Aan het kantoor zijn 5 advocaten verbonden. Marius heeft veel ervaring met arbeidsrecht en met procederen in civiele zaken. Hij heeft ook veel MKB-ondernemers als cliënt.

mr Matthijs de Jong is advocaat sinds 2010. Hij heeft eerder gewerkt bij Clifford Chance en Bergh Stoop & Sanders. Mr De Jong geeft rechtsbijstand binnen het arbeidsrecht – met inbegrip van de loonvorderingszaken van achterstalligsalaris.nl. Ook werkt mr De Jong op het terrein van het familierecht, het huurrecht en het verbintenissenrecht (claims en geschillen, onderhandelingen en contractenrecht).

Het linkedin-profiel van Marius Hupkes

Het linkedin-profiel van Matthijs de Jong

leonie-2016

Mr. Leonie Keet heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst enige tijd in Haarlem te hebben gewerkt als advocaat, is zij sinds 2016 verbonden aan ons kantoor. Bij ons kantoor houdt zij zich onder andere bezig met het arbeidsrecht, binnen welk rechtsgebied zij zowel particulieren als ondernemers bijstaat.

mr Marijntje Gerritsen heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij is advocaat sinds 2016. Zij is actief in het arbeids- en ontslagrecht, in het familie- en echtscheidingsrecht en in het bestuursrecht.

 

Het linkedin-profiel van Leonie Keet

Het linkedin-profiel van Marijntje Gerritsen

 

Hupkes c.s. advocaten, opgericht in het jaar 2000, is al meer dan 15 jaar een topkantoor voor civiele geschillen in Amsterdam. We zijn juridisch scherp, integer en we hanteren altijd een faire prijs. Onze advocaten behandelen zaken op de rechtsgebieden echtscheiding, arbeids- en ontslagrecht, ondernemingsrecht voor het MKB, huur/vastgoed en faillissementen/schuldsanering.

hupkeslogo

Lees hier meer over ons kantoor.

 


Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter


 

| naar boven |

 

Deel deze pagina:
  •  
  •  
  •  

GEEN LOON MEER?


Uw loon niet betaald, nu naar de rechter? Meer...

TIPS

  1. Wat u zelf kunt doen... Zoek voorbeeldbrieven voor uw loonvordering!
  2. Stel zelf de diagnose en doe de test!
  3. Groepsacties zijn voordelig voor verzekeraars, werknemers en vakbonden.

CONTACT
achterstalligsalaris.nl

Jozef Israelskade 48b

1072 SB AMSTERDAMtelefoon: 020-6963000


Adresgegevens en routebeschrijving...