Wat doen wij?

 

Achterstalligsalaris.nl is juridisch specialist in loonvorderingen.

Als uw werkgever geen salaris betaalt dan is ons doel u de beste rechtshulp te geven. Met voorbeeldbrieven, zodat u niet meteen een advocaat hoeft in te schakelen. Met een vrijblijvend gesprek over uw situatie, zodat u niet meteen ergens aan vast zit. En als het niet anders kan, met een gerechtelijke procedure over uw achterstallige loon. Wij werken voor individuele werknemers, maar ook voor groepen werknemers.

 

Wat zijn uw rechten?

Natuurlijk moet uw werkgever op tijd salaris betalen. Dat weet elke werkgever. Als de werkgever het loon niet betaalt dan zijn er eigenlijk maar twee mogelijkheden: de werkgever kan niet betalen, of de werkgever wil niet betalen. Meer leest u hier.

Stel dat uw werkgever u nog steeds niet betaald heeft nadat u onze voorbeeldbrieven heeft gestuurd. Dan kunt u ons inschakelen voor de volgende stap, een rechtszaak.

 

Als uw werkgever niet kan betalen?

Dan vragen wij meestal faillissement aan. Dan heeft u altijd recht op vergoeding van 13 weken achterstallig salaris. Dat is geregeld in de Werkloosheidswet (lees hier meer).

 

Als uw werkgever niet wil betalen?

Dan geven wij een advies en aanpak op maat. Meestal moet u dan een loonvordering instellen bij de kantonrechter. Wij vorderen dan ook de wettelijke verhoging die op kan lopen tot 50 % van het achterstallige salaris. De wettelijke verhoging is een soort boete voor de werkgever, als hij te laat betaalt. De wettelijke verhoging moet wel door de rechter worden toegewezen.

 

Invorderen transitievergoeding

We helpen niet alleen werknemers die in dienst zijn (zonder ontslag) om salaris te incasseren. We helpen ook werknemers die na ontslag recht hebben op de transitievergoeding, als de werkgever niet betaalt. Lees hier  meer.

 

We delen onze kennis!

Klik verder op het onderwerp om onze publicaties te lezen:

Ontwikkelingen in het arbeids- & ontslagrecht (www.hupkesadvocaten.nl/tag/arbeidsrecht)

Procederen over loonvorderingen bij de kantonrechter (www.hupkesadvocaten.nl/tag/loonvordering)

Onze publikaties over betalingsonmacht van werkgevers (loongarantieregeling) (www.hupkesadvocaten.nl/tag/faillissementsuitkering)

 


 

Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter

 

 

Deel deze pagina:
  •  
  •  
  •  

GEEN LOON MEER?


Uw loon niet betaald, nu naar de rechter? Meer...

TIPS

  1. Wat u zelf kunt doen... Zoek voorbeeldbrieven voor uw loonvordering!
  2. Stel zelf de diagnose en doe de test!
  3. Groepsacties zijn voordelig voor verzekeraars, werknemers en vakbonden.

CONTACT
achterstalligsalaris.nl

Jozef Israelskade 48b

1072 SB AMSTERDAMtelefoon: 020-6963000


Adresgegevens en routebeschrijving...